Aktuellt

Ny butikschef


Vi har den stora glädjen att hälsa Pedher Skoog varmt välkommen som ny butikschef för Pingstkyrkans Secondhand-butik på Mått Johanssons väg.

Barbro Franzon, som på ett mycket förtjänstfullt sätt under 4 år lett secondhand-arbetet som butikschef lämnar nu över "stafettpinnen" till Pedher som närmast kommer från en liknande tjänst för Erikshjälpens stora secondhandbutik i Jönköping. Barbro fortsätter nu som vice butikschef och vi önskar Pedher och Barbro all välgång i det fortsatta arbetet.

Vi har öppet hela sommaren

Det finns tillgång till handsprit vid ingången och vid kassorna och vi påminner om att alla har eget ansvar att hålla avstånd till varandra. Vi håller kaféet stängt pga spridningsrisken av Corona covid-19. Vi ber dig att inte besöka varuhuset om du känner minsta symptom som snuva, hosta eller feber etc. 

Välkommen!

Nu säljer vi online!

Våran webbutik hittar du på atervinnmera.se

 Läs mer

Lördagsöppet till 14.00

Följ Pingstkyrkans secondhand på Facebook så ser du varor som finns i varuhuset. Du behöver inte ha ett eget Facebook-konto, det går ändå att se våra inlägg eftersom sidan är officiell.

Välkommen med i gruppen på Facebook som heter "Vi som gillar Pingstkyrkans secondhand Eskilstuna". Gå gärna med där om du är intresserad av att tycka till om verksamheten och om du kanske kan tänka dig att hjälpa till någon gång då det behövs extra hjälp. 


Välkommen att handla billigt och klimatsmart!

Fynda för bättre liv.
Ditt fynd hjälper andra


TACK till dig som
-skänker saker
-handlar hos oss
-är volontär hos oss