Aktuellt

Undvik trängsel

Under vissa tider på dagen är det färre kunder i butiken. Vi hjälper dig att planera ditt besök:

Få besökare: tisdag + torsdag 16.00 - 17.00 

Fler besökare: tisdag + torsdag 14.00 - 16.00

Flest besökare: tisdag + torsdag 13.00-14.00
samt lördag 10.00 - 14.00

För dig som är nyfiken på att bli volontär i vår butik

Vi frågar efter dig som vill vara med på lördagarna och sälja möbler, stå i kassan, hjälpa kunder vid kläderna och andra områden i butiken

Vår förhoppning är att snart öppna vårt Café. Är du nyfiken på det? Kom på informationsträff

18/11 kl 17-18:30

Ny butikschef


Vi har den stora glädjen att hälsa Pedher Skoog varmt välkommen som ny butikschef för Pingstkyrkans Secondhand-butik på Mått Johanssons väg.

Barbro Franzon, som på ett mycket förtjänstfullt sätt under 4 år lett secondhand-arbetet som butikschef lämnar nu över "stafettpinnen" till Pedher som närmast kommer från en liknande tjänst för Erikshjälpens stora secondhandbutik i Jönköping. Barbro fortsätter nu som vice butikschef och vi önskar Pedher och Barbro all välgång i det fortsatta arbetet.

Nu säljer vi online!

Våran webbutik hittar du på atervinnmera.se

 Läs mer

Följ oss på facebook

Följ Pingstkyrkans secondhand på Facebook så ser du varor som finns i varuhuset. Du behöver inte ha ett eget Facebook-konto, det går ändå att se våra inlägg eftersom sidan är officiell.

Välkommen med i gruppen på Facebook som heter "Vi som gillar Pingstkyrkans secondhand Eskilstuna". Gå gärna med där om du är intresserad av att tycka till om verksamheten och om du kanske kan tänka dig att hjälpa till någon gång då det behövs extra hjälp.